ورق و کویل آلومینیوم
آلومینیوم فلزی است نرم و سبک با وزن مخصوص 2.70 g/cm3 به رنگ نقره ای کدر که در مجاورت هوای مرطوب با اکسیژن ترکیب شده و باعث ایجاد یک لایه اکسید آلومینیوم به روی سطح فلز شده که این لایه مانند پوششی مانعی از خوردگی بیشتر می شود. نسبت استحکام به وزن بالا، مقاومت بالا در مقابل زنگ زدگی و خوردگی و همچنین جرم سبک، آلومینیوم را تبدیل به فلزی پرکاربرد در صنعت جهان نموده است. آلومینیوم فلزی با دوام و قابل بازیافت است که با محیط زیست سازگاری دارد، عمر مفید بسیار بالایی داشته و سالها بدون پوسیدگی و خوردگی کار می کند. به همین دلیل آلومینیوم یکی از پرکاربردترین فلزات در قرن حاضر به شمار می رود و تقریبا در تمامی بخش های صنعت مثل ساخت و ساز، بسته بندی و حمل و نقل مورد استفاده قرار می گیرد.
ورق آلومینیوم در ابعاد استاندارد 1000×2000 میلی متر و یا 1250×2500 میلی متر در بازار وجود دارد که البته امکان تولید ورق آلومینیوم با ابعاد و فرم سفارشی نیز وجود دارد. کویل آلومینیوم نیز در عرض های 1000 و 1250 میلی متر با طول دلخواه قابل تولید و عرضه می باشد. ضخامت ورق و کویل آلومینیوم از 0.2 میلی متر تا 30 میلی متر بوده که بر حسب ضخامت و طول مورد نظر به صورت کویل و یا ورق تولید می گردد. آلیاژهای 1050 و 3105 بیشترین مصرف را داشته و اغلب در انبار کارخانه موجود می باشد، با اینحال آلیاژهای 1060، 1100، 3003، 5000، 5052، 6065، 7000، 7075 و... با سفارش خریدار تولید و عرضه می گردد. شرکت ایران پلی کرافت قابلیت تولید ورق آلومینیوم فرم خورده در فرم های سینوسی، ذوزنقه و شادولاین را دارد که فرم سینوسی خود با سه گام 5 میلی متر، 32 میلی متر و 76 میلی متر وجود دارد.
(جهت دریافت نقشه گام ها با بخش فروش تماس بگیرید.)
طول ورق آلومینیوم فرم دار متغیر بوده و بسته به نوع مصرف و سفارش خریدار قابل تولید می باشد. آلیاژهای 1050 و 3105 بیشترین مصرف را داشته و اغلب در انبار کارخانه موجود می باشد، با اینحال آلیاژهای 1060، 1100، 3003، 5000، 5052، 6065، 7000، 7075 و... با سفارش خریدار تولید و عرضه می گردد. ورق آلومینیوم رنگی به صورت ورق و کویل تولید می گردد که امکان فرم دادن ورق پس از پروسه رنگ کاری وجود داشته و با طول دلخواه عرضه می گردد.
علاوه بر آلومینیوم ساده، انواع ورق آلومینیوم امباس Stucco Embossed Aluminium Sheet شامل ورق آلومینیوم امباس ابری Orange Peel Embossed Aluminium Sheet ، ورق آلومینیوم امباس لوزی Aluminium Sheet Diamond Veins و ورق آلومینیوم آجدار Chequered Aluminium Sheet در ضخامت ها و آلیاژهای استاندارد موجود است.
- کویل آلومینیوم چیست؟
- ویژگیهای کویل آلومینیوم چیست؟
- کاربرد کویل آلومینیوم چیست؟
- قیمت کویل آلومینیوم چقدر است؟
- از کجا کویل آلومینیوم بخرم؟
- هنگام خرید کویل آلومینیوم باید به چه نکاتی توجه کرد؟
- نحوه نگهداری و محافظت از کویل آلومینیوم
- مزایای استفاده از کویل رول آلومینیوم
- کویل آلومینیوم در چه ابعادی (ضخامتی) تولید میشود؟
- فرایند تولید کویل آلومینیوم چگونه است؟
- کویل آلومینیوم و ورق آلومینیوم چه تفاوتی باهم دارند؟
- کاربرد کویل آلومینیوم آلیاژی چیست؟
- سؤالات متداول
در این مطلب چه چیزی مطالعه خواهید کرد؟
امروزه کویلهای آلومینیوم به دلیل ویژگیهای خیلی خوبی که دارند، نیازهای مصارف مختلف را برطرف میکنند. اگر در صنعتی فعالیت دارید که نیاز به استفاده از این رولهای آلومینیومی دارید، حتما باید اطلاعاتی درباره آنها داشته باشید تا بتوانید نوع مناسب با نیازتان را تهیه کنید.
در این مطلب قصد داریم درباره کویل آلومینیوم، ویژگیها، کاربردها، مزایا و نکاتی که باید در هنگام خرید آن به آنها توجه کرد، صحبت کنیم. پس در ادامه این مطلب با ایران پلی کرافت همراه باشید.
کویل آلومینیوم چیست؟
اصطلاح کویل آلومینیومی، آلومینیومی را توصیف میکند که به صورت ورقهایی صاف شده است که عرض آنها به طور قابل توجهی بیشتر از ضخامت آنهاست و به صورت کویل یا اصطلاحاً همان سیمپیچ رول شده است. حمل و نگهداری آلومینیوم به صورت ورقهای آلومینیومی تکی به سبب ناهمسان بودن در اندازههایشان در مقایسه با کویلهای آلومینیومی بسیار دشوار است.
یک کویل آلومینیومی ممکن است پس از رسیدن به کارخانه فلزکاری مراحل مختلفی را طی کند. به عنوان مثال، کویلهای آلومینیومی را میتوان برش داد، جوش داد، خم کرد، مهر زد، حکاکی کرد و یا حتی به سایر اقلام فلزی چسباند.
ویژگیهای کویل آلومینیوم چیست؟
در ادامه برخی از ویژگیهای کویل آلومینیومی را بیان کردهایم:
- مقاوم در برابر خوردگی حتی در محیطهای صنعتی که فلزات دیگر اغلب دچار خوردگی میشوند، آلومینیوم در برابر هوا و خوردگی بسیار مقاوم است. حتی اگر چندین اسید بر روی آن ریخته شود نیز باعث خوردگی آن نمیشوند. آلومینیوم به طور طبیعی یک لایه اکسید نازک، اما مؤثر ایجاد میکند که از اکسیداسیون بیشتر جلوگیری میکند و همین امر سبب میشود که آلومینیوم یک مقاومت فوقالعادهای در برابر خوردگی داشته باشد. در نتیجه، اجسام ساخته شده از اکسید آلومینیوم در برابر بسیاری از مواد خورنده تقریباً غیر قابل نفوذ هستند.
- انعطافپذیری بالا از آنجایی که کویل آلومینیومی راحتتر از فولاد ذوب میشود، انعطافپذیری بیشتری دارد و ریختن آن در قالب سادهتر است. ریختهگریهای آلومینیومی نیز سختی کمتری نسبت به فولاد دارند، در حالی که ریختهگریهای فولادی به تلاش بسیار بیشتری نیاز دارند. کویل آلومینیومی یکی از قابل شکلپذیرترین فلزات موجود است که زمان پردازش را مقرون به صرفه میکند.
- سبک و در عین حال بادوام کویل آلومینیومی سبک و قابل حمل است؛ زیرا چگالی کمی دارد. این امر آن را به فلز انتخابی برای استفاده در ساخت هواپیما تبدیل میکند. از آنجایی که میتوان آن را بازیافت کرد، میتوان حتی این فلز را بادوامتر در نظر گرفت.
- مغناطیسی نبودن و بدون خاصیت جرقهزنی آلومینیوم به دلیل ساختار کریستالی آن غیرمغناطیسی است. پس از ایجاد هرگونه خراش بر روی آلومینیوم، یک لایه اکسید به سرعت بر روی آن تشکیل شده و این امر باعث میشود که خاصیت ایجاد جرقه نداشته باشد.
- رسانایی حرارتی و الکتریکی بالا الکترونهای آزاد در ساختار کویلهای آلومینیومی آن را به یک رسانای الکتریکی خوب تبدیل میکند، همچنین از آنجایی که جریان ثابتی از این الکترونها وجود دارد، باعث میشود که کویل آلومینیومی رسانای خوبی برای گرما نیز باشد.
- نرمی کویلهای آلومینیومی به دلیل وجود الکترونهای آزاد برای برقراری پیوند و اتصالات بسیار نرم هستند.
- نداشتن خاصیت سمی قرارگرفتن در معرض آلومینیوم برای بدن و سلامتی مضر نیست.
- چکشخواری بالا از آنجایی که آلومینیوم نسبت به اکثر فلزات دیگر انعطافپذیرتر است، شکلدادن به کویلها سادهتر است. به دلیل افزایش انعطافپذیری، مهندسان ممکن است میتوانند کویلها را به طرحهایی که موردنیاز هست، خم کنند. به عنوان مثال، کویلهای میکرو کانال انتقال حرارت را بهبود میبخشند، نشتی را کاهش میدهند و مقاومت در برابر خوردگی بالاتری دارند.
کاربرد کویل آلومینیوم چیست؟
کاربردها و صنایع متعددی برای کویل وجود دارد. بسیاری از قطعات مهر شده و قالب گیری شده در صنایع الکترونیک، پزشکی، حمل و نقل و سایر صنایع از آن به عنوان ماده ترجیحی خود استفاده می کنند. در ادامه برخی از کاربردهای آن را معرفی کردهایم:
- حملونقل همانطور که قبلاً اشاره شد، به طور گسترده برای حمل و نقل استفاده می شود. در صنعت خودرو برای ایجاد هر چیزی از رادیاتور و توپی چرخ گرفته تا قطعات موتور و درب خودرو استفاده می شود. استفاده از آلومینیوم برای جایگزینی فلزات سنگینتر میتواند به طور قابل توجهی وزن خودرو را کاهش دهد، زیرا صنعت خودرو برای انجام این کار تلاش میکند. اصطلاح سبک بودن نشان دهنده بهینه سازی تمام اجزا برای داشتن کمترین وزن است.
- الکترونیک آلومینیوم در بسیاری از لوازم الکترونیکی صنعتی و مصرفی استفاده میشود، زیرا فلز رسانای عالی الکتریسیته بوده، گرما را حفظ میکند و در برابر خوردگی مقاوم است. سینکهای حرارتی، قطعات مهر و موم شده، محافظ، و اجزای بزرگتر، مانند محفظهها، همگی میتوانند با استفاده از آن تولید شوند.
- کالاهای مصرفی و سختافزار بستهبندی محصولات بهداشتی و آرایشی، ابزارها و سایر سختافزارها، کاربردهای ساختمانی، جواهرات، و طیف عظیمی از اشیا رایج دیگر، همگی از قطعات آلومینیومی ساخته شده از کویل آلومینیومی استفاده میکنند.
- پزشکی آلومینیوم به طور گسترده در زمینههای پزشکی و دندانپزشکی برای بسیاری از محصولات اعم از یکبار مصرف گرفته تا تجهیزات جراحی و دستگاههای الکترونیکی پیچیده استفاده میشود.
- هوافضا برخی از آلیاژهای آلومینیوم به دلیل وزن کم، توانایی مقاومت در برابر خوردگی و پتانسیل استحکام برای کاربردهای هوافضا مناسب هستند.
- دکوراسیون معماری به دلیل مقاومت در برابر خوردگی، استحکام و عملکرد فوقالعاده در پردازش و جوشکاری، سیمپیچ آلومینیومی اغلب برای دکوراسیون معماری مورداستفاده قرار میگیرد. به غیر از دکوراسیون سطح، اکثر پروژههای ساختمانی برای کمک به طراحی سازهها، درها، پنجرهها، سقفها، پروفیلهای دیوار پرده، صفحات فشار، ورقهای پوشش رنگی و غیره به کویل آلومینیومی متکی هستند.
- صنایع غذایی دلیل اصلی ساخت قوطیهای مواد غذایی با کویلهای آلومینیومی، چکشخواری و مقاومت در برابر خوردگی آلومینیوم است. قوطیهای آلومینیومی به لطف چکشخواری آن میتوانند به راحتی در مقادیر انبوه تولید شوند. به دلیل مقاومت در برابر زنگزدگی و خوردگی، آلومینیوم میتواند تضمین کند که مواد غذایی درون قوطی میتوانند برای مدت طولانی تازه بمانند. علاوه بر قوطیها، کویلهای آلومینیومی به تولید درپوشها، بطریها و سایر بستهبندیها کمک میکنند.
قیمت کویل آلومینیوم چقدر است؟
هزینه کویل آلومینیوم بسته به ابعاد، کیفیت و سایز آن متفاوت است. هزینه تأمین برق، میزان تقاضا و پیشرفت فناوری میتواند بر قیمت کویل تأثیر بگذارد. برای اطلاع از قیمت دقیق این محصول میتوانید با شرکت ایران پلی کرافت تماس بگیرید. همکگاران ما آماده پاسخگویی به تمام سوالات شما عزیزان در این خصوص هستند.
از کجا کویل آلومینیوم بخرم؟
برای اطمینان از اینکه هنگام خرید این محصول از تولیدکننده آن، بهترین نتیجه را بگیرید، مهم است که حداقل 5 یا 6 شرکت را با استفاده از لیست تأمینکنندگان کویلهای آلومینیومی مقایسه کنید.
هر تأمینکننده این محصول معمولاً یک وبسایت کسبوکار دارد که تجربیات کاری و محصولات خود را در آن عرضه میکند و همچنین یک صفحه فرم تماس برای برقراری ارتباط مستقیم با سازنده برای کسب اطلاعات بیشتر و یا ثبت سفارش محصول وجود دارد.
یکی از شرکتهای خوشنام در این زمینه شرکت ایران پلی کرافت است که توصیه میکنیم حتماً به سایت این شرکت مراجعه کنید.
هنگام خرید کویل آلومینیوم باید به چه نکاتی توجه کرد؟
قبل از خرید این محصول از یک ارائهدهنده کویل آلومینیومی، ممکن است لازم باشد جنبههای زیر در نظر گرفته شود:
- تاریخچه شرکت تأمینکننده آلومینیوم همانطور که میدانید شما گزینههای متعددی برای انتخاب تولیدکننده کویلهای آلومینیومی دارید، تصمیمگیری برای انتخاب اینکه کدام یک بهتر است خود میتواند برای شما یک چالش باشد. مرجع اصلی تصمیمتان باید تجربه تولیدکننده باشد. یقیناً همه همکاری با یک تولیدکننده باسابقه را ترجیح میدهند، چرا که اطلاعات یک تولیدکننده بیسابقه بسیار کم است و نمیتواند خیلی به شما کمک بکند. پس قبل از انعقاد هر قراردادی، بهتر است بدانید که آن شرکت چه مدت در حال فعالیت بوده است و در این باره حتماً تجربیات مشتریان قبلی را جویا شوید.
- قابلیت جوشکاری بالا هنگام انتخاب کویل آلومینیومی که نیاز به ادغام با فلزات دیگر دارد، باید سهولت جوشکاری آن را در نظر گرفت؛ بنابراین باید دید که آیا کویل آلومینیومی انتخاب شده با فرایند جوشکاری سازگاری دارد یا خیر؟ چرا که برخی از گریدهای آلومینیوم را میتوان به راحتی جوش داد، در حالی که برخی دیگر چنین قابلیتی ندارند. تأمینکننده باید این اطلاعات را در اختیار مشتریان قرار دهد. به یاد داشته باشید برخی از انواع آلومینیوم را نمیتوان به درستی به فلزات دیگر جوش داد.
- قیمت در برابر ارزش گریدهای آلومینیومی همانطور که اشاره کردیم درجات و گریدهای مختلفی از آلومینیوم وجود دارد که این گریدها هر کدام برای یک کاربردی مناسب هستند. پس شما باید بر اساس آنچه میخواهید، گرید مناسب را انتخاب کنید. بنابراین، بهتر است که از یک تأمینکننده کویل آلومینیومی کمک بگیرید که کاربردهای مناسب برای هر گرید را میداند و در یافتن درجه مناسب بر اساس آنچه شما میخواهید، شما را یاری کند.
- شکلپذیری بالا درجه تغییر شکلی که در طی فرایند شکلدهی فلز بدون ایجاد حالت نامطلوب مانند ترکخوردگی، گردنی شدن، کمانش یا ایجاد چینخوردگیها و عیوب به دست میآید، شکلپذیری نامیده میشود. کویلهای آلومینیومی مختلف دارای سطوح شکلپذیری متفاوتی هستند. هنگام انتخاب یک کویل آلومینیومی باید به این نکته توجه شود.
- قابلیت تولید انبوه توسط تأمینکننده آلومینیوم مشتریان باید ارائهدهندهای را انتخاب کنند که مقدار قابلتوجهی از مواد انتخاب شده را داشته باشد؛ چرا که در غیر این صورت باید تأمینکننده دیگری را پیدا کنند و این امر سبب میشود که آنها مجدد از ابتدا به بررسی دیگر تأمینکنندگان بپردازند. البته اکثر تأمینکنندگان آماده تولید و تأمین مقدار موردنیاز مشتریان هستند و یک انبار بزرگ مملو از کویلهای آلومینیومی مورد نیاز شما را خواهند داشت.
- کاربرد نهایی وسیله شما در هنگام انتخاب کویل مناسب به این موضوع توجه داشته باشید که قرار است کویل انتخابی شما برای چه کاری استفاده شود؛ چون کویلها با درجات مختلفی وجود دارند و حتی ممکن است بعضی از آنها با قیمتهای پایینتر نیز در دسترس باشند؛ اما برای کار شما مناسب نباشند و این یک نکته مهم در انتخاب کویل آلومینیومی مناسب است.
- قیمت مشتریان باید بدانند که قیمت رقابتی و منصفانه باید به عنوان تضمین کیفیت مواد باشد. تولیدکنندگان مختلف کویلهای آلومینیومی محدوده قیمتی را بر اساس درجه مواد به کار برده شده، هزینههای تولید کویل و قیمت روز آلومینیوم ارائه میدهند.
به عنوان مثال، برخی از شرکتهای کویل آلومینیومی، هزینههای تولید را با نازک کردن پوشش کاهش میدهند. این موضوع بر عهده خود فرد است که تأمینکنندهای را بیابد و انتخاب کند که بدون کاهش کیفیت، مناسبتترین قیمت را به مشتریان ارائه بدهد.
نحوه نگهداری و محافظت از کویل آلومینیوم
معمولاً برای جلوگیری از اکسید شدن یا زنگ زدن کویلهای آلومینیومی آنها را با فیلمهای پلاستیکی میپیچند. همچنین بهتر است که این ماده را در مجاورت مواد خشک نگهداری کرد تا از خطر نم و رطوبت دور باشد. معمولاً کویلهای آلومینیومی را در جعبههای چوبی و در شرایط جوی مناسب با رطوبت حداکثر ۱۸ درصد نگهداری میکنند.
اختلاف دمای زیاد میتواند باعث آسیب کویلهای آلومینیومی شود، بنابراین در زمان حملونقل باید این مسئله را در نظر داشت تا از اکسیداسیون کویل پیشگیری شود.
مزایای استفاده از کویل رول آلومینیوم
مزایای کویل آلومینیوم شامل موارد زیر هستند:
- مزیت تجاری، زیرا بسیار ارزانتر از سایر فلزات مانند مس است.
- رسانای الکتریکی و حرارتی بالا، به همین دلیل اغلب در لوازمخانگی و سیمکشیها یافت میشود.
- انعطافپذیری بالا، حتی انعطافپذیرتر از فولاد
- ساخت نسبتاً ساده
- آلیاژها، عرضها و معیارهای دمایی متعددی برای آلومینیوم کویل شده وجود دارد. سطح آن را نیز میتوان با سفارش مشخص کرد.
- قابلیت بازیافت، استخراج آلومینیوم از سنگ معدن آن گران است و داشتن این مزیت آن را بسیار مقرون به صرفهتر از آلومینیوم خام میکند.
- به دلیل داشتن قابلیت بازیافت، به محیط زیست نیز صدمه نمیزند.
- کویل آلومینیومی برای بسیاری از کاربردها، از استفاده به عنوان پوشش برای تزئین گرفته تا استفاده مکرر آن در صنایع خودروسازی، به دلیل مقاومت در برابر خوردگی و استحکام بسیار عالی است.
- مناسب بودن برای بسیاری از کارهای صنعتی، به دلیل برخورداری از ساختار سبکوزن و محکم
کویل آلومینیوم در چه ابعادی (ضخامتی) تولید میشود؟
از آنجایی که تقاضا برای آلومینیوم کویل شده بسیار گسترده است، طیف گستردهای از ضخامتهای آلومینیوم کویل شده در دسترس خریداران است. ضخامت یک کویل آلومینیومی ممکن است از 0.2 تا 8 میلیمتر متغیر باشد. با این حال، اکثر رولهای آلومینیومی بین 0.2 تا 2 میلیمتر ضخامت دارند.
این ضخامتهای مختلف، کاربرد خاص کویل آلومینیومی را تعیین میکند. یک کویل آلومینیومی عایق را در نظر بگیرید که 0.75 میلیمتر رایجترین ضخامت آن است. کویل سقف آلومینیومی روکش شده که به همان اندازه پرکاربرد است، تنها 0.6 تا 1.0 میلیمتر ضخامت دارد. فقط رولهای آلومینیومی با کاربرد خاص ضخیمتر هستند.
البته، مشتریان میتوانند بر اساس نیازهای خاص خود، هر ضخامت کمتر از 8 میلیمتر را از تأمینکنندگان آلومینیوم درخواست کنند.
فرایند تولید کویل آلومینیوم چگونه است؟
این محصول طی مراحل زیر تولید میشود:
- مرحله اول: ذوب در این مرحله با استفاده از گرما و یک عامل احیاء شیمیایی سنگ معدن را ذوب کرده و در این حین مواد زائد نیز جدا شده و در نهایت تنها فلز باقی میماند.
- مرحله دوم: نورد داغ نورد گرم یکی از متداولترین روشها برای نازک کردن دال آلومینیومی است. این روش میتواند با ثابت نگهداشتن حجم فلز، اشکالی با پارامترهای هندسی مناسب و مشخصات مواد تولید کند.
در این روش، فلز در بالای نقطه تبلورش مجدد حرارت داده میشود تا تغییر شکل داده و شکل بیشتری به خود بگیرد. سپس این صفحه فلزی از یک یا چند جفت رول عبور داده میشود. این کار برای کاهش ضخامت، یکنواخت شدن ضخامت و دستیابی به کیفیت مکانیکی مطلوب انجام میشود. - مرحله سوم: نورد سرد نورد سرد یکی از رایجترین روشها برای سختسازی آلومینیوم است. در این فرایند نوارهای آلومینیومی به دفعات از غلتکهایی با دمایی کمتر از دمای تبلور عبور داده میشوند. این امر با فشردهسازی فلز و کاهش ضخامت آن، استحکام و سختی آن را افزایش میدهد. همچنین از روانکننده برای جلوگیری از چسبیدن نوار آلومینیومی به رولها استفاده میشود.
- مرحله چهارم: پخت مجدد فرایند بازپخت یا همان پخت مجدد یک عملیات حرارتی است که عمدتاً برای انعطافپذیری مواد استفاده میشود. در این فرایند نوارهای آلومینیومی در دمای مشخصی بین 570 درجه فارنهایت تا 770 درجه فارنهایت برای یک دوره از پیش تعیین شده، یعنی حدود 30 دقیقه تا 3 ساعت تحت حرارت قرار میگیرند. این عملیات موجب خواهد شد تا بدون ایجاد شکنندگی کویلهای آلومینیومی تحت فشار قرار بگیرند و به راحتی خم شوند.
کویل آلومینیوم و ورق آلومینیوم چه تفاوتی باهم دارند؟
تنها تفاوت ورق و کویل آلومینیومی در ضخامت آنها است. ورق آلومینیومی منظور هر ورق فلزی است که ضخیمتر از کویل آن باشد؛ اما از 6 میلیمتر نازکتر باشد. ورقها از کویلهای آلومینیومی بریده و مسطح میشوند و میتوان آنها را به اندازههای مختلف برش داد.
کاربرد کویل آلومینیوم آلیاژی چیست؟
کویل آلومینیوم آلیاژی به طور وسیعی در حملونقل هوایی، دکوراسیون، اسلحهها، بستهبندیهای مختلف، تجهیزات الکترونیکی استفاده میشود.
این نوع کویل در ساخت پوست هواپیما، خرپا، پروانه، قاب بدنه، مخزن سوخت هواپیما و بخشهای مختلف دیگری نیز کاربرد دارد.
کویلهای آلومینیوم تنها در صنعت هواپیما استفاده نمیشود، بلکه در حملونقل عمومی مانند مترو، قطارها، خودرو های مختلف، قفسهها، رادیاتور و بسیاری از صنایع جدید نیز نقش بسزایی دارد.
بهطورکلی میتوان گفت همه محصولات آلومینیومی آن قدر در صنایع مختلف و گسترده تأثیرگذار هستند که امروزه نبود این محصولات ضربه سنگینی به صنایع وارد میکند.
سؤالات متداول
-
مدت زمان تحویل کویل آلومینیومی چقدر است؟
بازه زمانی تحویل کالا، با توجه به تناژ، آلیاژ آلومینیوم و شکل ظاهری متغیر است .این بازه برای ورقهایی که به صورت آماده در انبار موجود است و نیاز به عملیات خاصی ندارد، یک روز است. برای ورق آلومینیوم برش خورده و کویل آلومینیوم استاندارد نیز چنین است. -
دلیل ترجیح دادن کویل آلومینیومی به کویل مسی چیست؟
آلومینیوم انعطافپذیرتر از مس است، به این معنی که سیمپیچها راحتتر شکل میگیرند. این انعطافپذیری بیشتر به مهندسان اجازه میدهد تا سیمپیچها را به شکلهای کارآمد در بیاورند. به عنوان مثال، کویلهای میکرو کانالی انتقال حرارت را افزایش داده، نشت را کاهش میدهند و در برابر خوردگی مقاومتر هستند.